Selecteer een pagina

Over  Ons

Wat is Goedguod?

GoedGuod is ontstaan uit onze gezamenlijke interesse in het geven van een tweede leven aan goede goederen, in ‘geef Frysk’ heet die categorie Goed Guod.
In de wegwerp maatschappij, waarin jouw spullen mooier moeten zijn dan die van je buren, daar kijken wíj naar de kwaliteit en duurzaamheid van de goederen én welke impact ze hebben op onze wereld. Weggooien is er niet zomaar bij, alles wat wij geselecteerd hebben als GoedGuod is bruikbaar of herbruikbaar. We selecteren, repareren en recycleren.

We zijn geen kringloopwinkel en toch ook weer wél: wij onderscheiden ons van de reguliere kringloopwinkels door alleen de bétere (en vaak verrassend leuke!) goederen aan te bieden. De goederen die daar niet voor in aanmerking komen doneren we aan lokale kringloopwinkels met een ideële doelstelling, spullen die zelfs dáár niet geschikt voor zijn recycleren we: alles zoveel mogelijk gesorteerd in herbruikbare grondstoffen.
Een ander verschil met de reguliere kringloopwinkels is: zij verkopen gratis gekregen spulletjes, doorgaans spullen die men te goed vond om weg te gooien en te slecht zijn om te houden of zelf te verkopen, daar kunnen overigens nog best leuke dingen tussen zitten, maar niet de dingen die u bij óns aantreft.

Ons aanbod is gevarieerd: Wij zijn altijd op zoek naar mooie, bruikbare en unieke spullen, we kopen diverse goederen, partijen, inboedels, zolder- of garageopruimingen enzovoort in, we kopen van bedrijven, particulieren en op veilingen. We betalen een reële prijs, zodat u bij ons ook voor een leuke prijs kunt kopen.

Geïnteresseerd of iets aan te bieden? Kom langs of neem contact met ons op! 

Ons team

wie wij zijn? 

Sjoerd de Jong

 

Malle Pietje

Ons grote voorbeeld

Wie kent hem niet, wie wilde niet een keer in zijn winkeltje rondneuzen?

Onze eeuwige dank aan Piet Ekel voor het vertolken van dit prachtige figuur, ons ‘grote voorbeeld’.

Johan Post

 

Volg ons:

Contactgegevens:

Pastoriesingel 42a

8458CP Tjalleberd

info@goedguod.nl

Sjoerd: 06 228 00 226

Johan: 06 107 20 701